Med parmaskinka kan du ordna en lättäten förrätt som är både smakrik och som ger mersmak.
Soltorkade tomater, lite crème fraiche och sedvanligt salt och peppar blir en god röra som du enkelt kan bre på parmaskinkan och därefter forma den till rullar. Efter några timmar i kylen smakar den bra att servera som en förrätt. Letar du efter en matig förrätt kanske du snubblar över ett recept med rödbetor och parmaskinka. Med rostade rödbetor och krispig skinka, lite sallad och en god oströra, gjord på Västerbottensost kanske, blir slutresultatet av detta recept både både matigt och färgstarkt. Det är väldigt tacksamt att använda parmaskinka till förrätt och det blir väldigt smakfullt att ackompanjera snitsigt upplagd skinka med några skivor melon, lite bröd och du har en perfekt rätt att servera under såväl sommar som vinter. Njut av den goda aromen som denna italienska råvara bjuder på. Parmaskinka som förrätt gör sig bäst när denna charkdelikatess avnjuts precis som den är.
9 parmaskinka förrätt recept i alla kategorier.